Cine suntem?

Asociatia Felisity este fondata in 2022, de catre Jo (stanga) si Stefana (dreapta).

Pentru ca impartasim aceleasi valori si amandoua faceam deja animal rescue de ceva timp pe cont propriu am decis sa ne unim fortele pentru a putea crea o comunitate de sustinatori care sa dea sansa mai multor animale la o viata decenta.

Amandoua lucram full time, insa avem joburi flexibile care ne permit sa ne ocupam si de activitatea asociatiei si tot ce implica ea. Jo lucreaza in IT iar Stefana este content creator.

Pe langa animalele asociatiei de care avem grija, fiecare dintre noi are si animale rezidente: 3 pisici si un catel (Stefana) si 5 pisici si 2 catei (Jo).

Igu (Alexandra) este o veche prietena care s-a alaturat asociatiei Felisity in anul 2023. Pe langa cele 4 pisici de acasa, are grija si de pisicile pe care le intalneste, incercand sa le gaseasca casute pentru a fi ingrijite si fericite. S-a alaturat asociatiei din dorinta de a ajuta si mai mult.

Ne dorim ca prin intermediul asociatiei sa contribuim la o lume mai buna pentru animale, atat in mod direct – prin preluarea animalelor din strada, tratarea, sterilizarea si plasarea in adoptie – cat si in mod indirect, prin educarea oamenilor cu privire la beneficiile vaccinarii si ale sterilizarii precum si al modurilor in care se pot implica daca isi doresc sa ajute.

Pe langa animalele pe care le avem in grija, in cadrul asociatiei Stefana e cea care se ocupa de promovarea si de fundraising, Igu se ocupa de tot ce inseamna social media si raspuns la mesaje iar Jo se ocupa de tot ce inseamna admin (website, facturi si bonuri, rapoarte etc).

Tot parte din asociatie sunt si oamenii care preiau animale din strada, de cele mai multe ori cu probleme de sanatate, si care ne cer ajutorul. Pentru ca ne dorim sa ajutam cat mai multe animale care au nevoie, ii sprijinim financiar cu drag de fiecare data, daca sunt dispusi sa ofere foster sau adoptie animalelor pe care le preiau.

Pentru ca nu putem prelua multe animale din lipsa fosterelor, mai sprijinim cu mancare sau tratamente la veterinar si oamenii care ingrijesc animale de pe strada si pe care ii cunoastem personal si in care avem incredere.

Dar aceasta asociatie este si despre voi, cei care ne sustineti! Noi si animalutele de care avem grija va multumim enorm pentru donatii, pentru implicarea pe social media, pentru sustinerea morala si pentru tot ajutorul care ne permite sa oferim prietenilor necuvantatori o viata mai buna.